Sneijder: "Met het WK ben ik nog niet bezig"

Ger
3 februari 2014, 08:28

Wesley Sneijder was zondag de grote man bij Galatasaray door in de thuiswedstrijd tegen Bursaspor (6-0) drie keer te scoren. En dat terwijl de Nederlandse spelmaker afgelopen week nog last had van een botkneuzing.

"Opgelopen tegen Gaziantepspor. Ik heb maar twee keer kunnen trainen. Maar ze mogen me vaker schoppen...", grapt Sneijder in De Telegraaf. De Utrechter werd voor eigen publiek in de 57ste minuut naar de kant gehaald. "En in Turkije is een publiekswissel echt leuk. De supporters gingen compleet uit hun dak. Het was een mooi moment om eens rust te pakken. Er komen nog veel belangrijke wedstrijden aan."

Door zijn goede vorm mag Sneijder hopen op een plek in de WK-selectie van Oranje. "Maar met dat toernooi ben ik helemaal nog niet bezig", stelt de oud-Ajacied. "Ik kijk van duel tot duel, wil alles winnen en hoop mijn goede vorm vast te houden. Met Galatasaray spelen we nog in de Champions League en in de competitie ruiken we bloed nu Fenerbahçe heeft verloren. Het verschil is nog maar zeven punten en we krijgen Fener nog thuis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen