Van der Hoorn weg bij Den Bosch: "Bagger van fans"

17 februari 2014, 21:22

Fred van der Hoorn neemt na dit seizoen afscheid van FC Den Bosch. De technisch directeur vindt het genoeg geweest, omdat hij veelvuldig bekritiseerd werd, voornamelijk naar aanleiding van het sjeik-incident van Pownews, de samenwerking met de jeugdopleiding van RKC Waalwijk en de financiële malaise in Den Bosch.

Tegenover Voetbal International laat Van der Hoorn weten dat de hij voor de supporters van Den Bosch persona non grata was geworden: "Ik werd gekielhaald door de supporters. Ik was een verrader, ik had de ziel van de club verkocht. Maar ik beslis hier niets alleen en we denken allemaal dat dit het beste is voor FC Den Bosch. Het is de toekomst. Maar nee hoor, niks dan bagger van de fans. Ik kan je mails laten lezen waarin ik op een schandalige manier word bedreigd. Ik heb zelfs politiebegeleiding gehad. Dat hoefde van mij niet. Ik zei tegen die agenten, geef ze alsjeblieft een kans, dan reken ik wel met ze af", sprak Van der Hoorn.

Dat het de technisch directeur veel deed, is duidelijk: "Ik werk 24 uur per dag aan de gezondmaking van FC Den Bosch en intern is wel bekend wat ik daarna ga doen. Dat zegt denk ik wel genoeg. Mijn vrouw zegt: 'Fred jongen, er is er maar één op de wereld gekomen om te lijden. Dat is Jezus Christus en niet wij.' Dat is wel een eyeopener geweest voor me", vertelt Van der Hoorn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen