Atlético vloert Milan opnieuw en schaart zich bij laatste acht

11 maart 2014, 22:58   Bijgewerkt: 11 maart 2014, 23:27

Atletico Madrid is dinsdagavond eenvoudig doorgedrongen tot de kwartfinales van de Champions League, door AC Milan voor de tweede maal van zich af te schudden. Nadat de ploeg van coach Diego Simeone zichzelf in San Siro al een prima uitgangspositie verschafte, rekende Atlético in het eigen Estadio Vicente Calderón op zeer overtuigende wijze af met het Milan van coach Clarence Seedorf: 4-1.

Clarence Seedorf gaf op voorhand aan dat de ontmoeting nog open lag, maar na twee minuten bleek het tegendeel al waar te zijn. Een voorzet van Koke werd op prachtige wijze afgemaakt door Diego Costa. De fraaie volley van de Atlético-spits betekende alweer zijn zesde CL-doelpunt in vijf duels. Het tweeluik leek derhalve al zeer snel beslist, maar Kaká maakte er weer een wedstrijd van. De Braziliaan knikte, vogelvrij, een sublieme voorzet van Andrea Poli tegen de touwen: 1-1.

Milan leek zich af te vragen wat het nog deed in Madrid en Atlético ging vrolijk op jacht naar meer treffers. Dit lukte. Nadat Raúl García een voorzet van Gabi met zijn hoofd promoveerde tot een doelpunt, zorgde Diego Costa met een diagonale schuiver voor de 4-1. Ondertussen schoot de ingevallen Robinho nog op de lat.

Voor Milan en Seedorf eindigt zodoende het Champions League-avontuur. De Rossoneri werden ook al uitgeschakeld in de Coppa Italia en bezetten de magere tiende plaats in de Serie A. Het is een kleurloos seizoen voor Milan, waar nog enorm veel werk aan de winkel is voor Seedorf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen