Koeman: "Tweede plaats maximale voor ons"

28 maart 2014, 17:18

Feyenoord heeft uitgebreid de tijd gehad om zich voor te bereiden op de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles, die zondag wordt gespeeld in De Kuip. De Rotterdamse club was afgelopen weekend vrij vanwege de nucleaire top in Den Haag en had deze week evenmin verplichtingen in de KNVB Beker, waardoor haar laatste wedstrijd van twee weken terug dateert.

"We hebben kunnen genieten van een vrij weekend en zijn nu klaar voor het vervolg van de competitie", zegt coach Ronald Koeman op Feyenoord.nl. Toch was de oefenmeester vorig weekeinde liever wel in actie gekomen, om het goede gevoel te behouden. De laatste wedstrijden, tegen FC Groningen en SC Heerenveen, werden immers met 2-0 gewonnen. Koeman: "Als je in dat ritme zit, wil je dat het liefst vasthouden. Nu wacht ons een pittige week met drie wedstrijden op rij."

Na het duel met Go Ahead volgen confrontaties met Heracles Almelo (woensdag, uit) en RKC Waalwijk (volgende week zondag, thuis). Puntenverlies is geen optie voor de Kuipbewoners, aangezien ze volop zijn verwikkeld in de strijd om de tweede plaats. "Normaal gesproken is de tweede plaats het maximale voor ons", stelt Koeman. "Afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd tussen Ajax en FC Twente (die zondag om 14.30 uur wordt gespeeld, red.) is er misschien nog meer mogelijk, maar wij hebben dat niet in eigen hand. We gaan ervan uit dat de tweede plaats het hoogst haalbare is, maar als dat anders blijkt te zijn: graag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen