FC Twente eindigt seizoen ongeslagen in eigen huis

Ger
3 mei 2014, 20:44

FC Twente is als enige eredivisieploeg dit seizoen er in geslaagd om in eigen huis ongeslagen te blijven. Zaterdagavond kwam PEC Zwolle op bezoek in De Grolsch Veste. De wedstrijd stond bol van defensieve fouten en kende uiteindelijk ook geen winnaar: 2-2. Beide ploegen streden nergens meer om.

In het nieuwe thuistenue betrad FC Twente de grasmat in De Grolsch Veste. Het zorgde niet voor een extra prikkel in de openingsfase. PEC Zwolle toonde de meeste aanvallende intenties, maar wist dat niet om te zetten in uitgespeelde kansen. Daarentegen speelde FC Twente erg slordig. In dat spel ging Zwolle uiteindelijk mee. Het kwam het niveau van de wedstrijd niet ten goede. Het doelpunt van Kyle Ebecilio in de twintigste minuut brak de wedstrijd dan ook open. De middenvelder kreeg na verkeerd uitverdedigen de bal voor zijn voeten en wist daar wel raad mee. Athanasios Karagounis zorgde vlak daarna voor de gelijkmaker. Wederom ging een verdedigende fout aan het doelpunt vooraf. Ditmaal was het Robbert Schilder die de Griek in vrije positie een kans tot schieten gaf: 1-1.

In de slotfase deden beide ploegen weinig moeite om nog de winnende te maken. Het publiek hield zich meer bezig met de warmlopende Peter Wisgerhof. De centrale verdediger mocht vlak voor tijd invallen en in zijn laatste wedstrijd als professioneel voetballer toch nog minuten maken. Hij kon niet voorkomen dat het duel in 2-2 eindigde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen