Jansen kijkt met goed gevoel terug op seizoen Twente

3 mei 2014, 22:34

FC Twente kon directe plaatsing voor de voorronde van de Europa League voor de laatste speelronde niet meer ontgaan, maar wilde het seizoen graag glansrijk afsluiten tegen PEC Zwolle. In de eigen Grolsch Veste kwamen de Tukkers echter niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Coahc Michel Jansen, die volgend seizoen een stapje terug doet bij Twente, is wel tevreden over het gehele seizoen.

"Het was een wedstrijd die heen en weer ging", zegt Jansen op de officiële website van Twente over de remise tegen PEC Zwolle. "Ik vond ons vandaag voetballend wat minder en PEC Zwolle was goed in de omschakeling. Het is een uitslag waar twee legioenen tevreden mee zullen zijn", denkt de coach, die zijn taken overdraagt aan Alfred Schreuder en vanaf volgend seizoen zodoende niet meer als hoofdcoach op de bank zit bij de Tukkers.

Twente eindigde als derde in de Eredivisie en dat zorgt voor tevredenheid bij Jansen. "Wij mogen tevreden zijn. Het is een leuke competitie geweest, waarin we het goed gedaan hebben. We moesten dit seizoen jonge spelers inpassen. Dat het dan zo uitpakt kan je alleen maar tevreden over zijn. Ik kijk met een goed gevoel terug", glimlacht de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen