Matchwinner De Jong: "Deze is voor Seedorf"

5 mei 2014, 07:15   Bijgewerkt: 4 mei 2014, 23:43

Nigel de Jong draagt de overwinning in de Derby della Madonnina op aan zijn coach Clarence Seedorf. Door een rake kopbal van de Oranje-international zegevierde AC Milan zondag met 1-0 over stadsrivaal Internazionale.

"Deze zege is voor de trainer, aangezien zijn positie in de afgelopen week weer volop ter discussie stond. Hij is echter heel belangrijk voor de ploeg", zegt De Jong tegen Sky Sport Italia over Seedorf. Door de zege mag Milan serieus hopen op Europees voetbal. De achterstand op de zesde plaats, goed voor een Europa League-ticket, bedraagt slechts één punt.

De Jong hoopt dat Milan in de laatste twee wedstrijden, tegen Atalanta (uit) en Sassuolo (thuis), het Europese startbewijs kan veiligstellen. "Iedereen heeft in de afgelopen weken kunnen zien hoe moeilijk we het hadden, dus dan is het fantastisch om van Inter te winnen. We moeten op deze voet verder gaan, met het oog op Europees voetbal. We hebben die strijd nooit opgegeven en ik geloof er nog steeds in dat we ons kunnen plaatsen voor de Europa League."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen