De Boer is content: "Blessure Van Rhijn enige minpuntje"

5 juli 2014, 19:18

Het trainingskamp in Oostenrijk is ten einde gekomen voor Ajax. De Amsterdammers zorgden zaterdagmiddag voor een prima afsluiting, door Wacker Innsbruck in een vriendschappelijke wedstrijd met 1-5 te verslaan. Coach Frank de Boer kijkt terug op een succesvol trainingskamp, ware het niet dat er een smetje op de trainingsweek zit.

"De blessure van Ricardo van Rhijn is een minpuntje deze week", zegt De Boer op Ajax.nl over het trainingskamp. "Voor de rest was het positief. We hebben die dingen gedaan die we wilden doen en zijn weer een stapje verder. Als het aan mij ligt zijn we hier volgend jaar weer. De velden zijn top, het hotel is goed, het personeel is aardig. Kortom alle ingrediënten zijn hier aanwezig om goed trainingskamp te hebben."

Over de 5-1 oefenzege was De Boer ook zeer te spreken: "Ik ben daarover ook tevreden, al zag ik wel wat verbeterpunten. Het waren natuurlijk twee helften op zich, doordat er twee verschillende teams speelden. We hebben een goede eerste helft gespeeld. Hadden verschrikkelijk mooie aanvallen die niet allemaal werden beloond. In de tweede helft begonnen we goed, kregen een cadeautje van de tegenstander en daarna nog een paar opgelegde kansen. Toen bloedde de wedstrijd dood. Maar de uitslag had wel in de dubbele cijfers kunnen eindigen", vindt de keuzeheer van Ajax.

Na de oefenpot vloog de selectie van Ajax snel naar Nederland, waar alle ogen gericht zijn op de wedstrijd van Oranje tegen Costa Rica zullen kijken. "Daar kijken we naar uit. Ik denk dat Nederland met 3-1 wint", stelt De Boer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen