Dortmund succesvol in CL: "Nu ook weer in Duitsland"

2 oktober 2014, 12:36

Anderlecht wist Galatasaray in Turkije knap op een gelijkspel te houden, maar kon absoluut geen vuist maken tegen Borussia Dortmund. De Duitse ploeg won met 0-3 in Brussel, nadat het in de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League al overtuigend met 2-0 van Arsenal had gewonnen. Trainer Jürgen Klopp hoopt dat het een voorbode is voor de rest van het seizoen.

Ciro Immobile en Adrian Ramos (tweemaal) schoten Dortmund naar een zeer comfortabele zege in het Constant Vanden Stockstadion. "We verdedigden met passie en hadden ook wel wat geluk. Dat heb je soms nodig in het voetbal", sprak Klopp na afloop van de ruime winst. "We verdedigden niet perfect, maar dat kunnen we bijschaven. Perfectie verwacht je nooit."

In het kampioenenbal gaat het van een leien dakje, maar in de Bundesliga wil het nog niet echt vlotten bij Dortmund. "Maar hier kunnen we mee verder. Nu moeten we ook in Duitsland laten zien dat we nog steeds in staat zijn om wedstrijden te winnen. We moeten ons daar verbeteren", stelt Klopp. Dortmund staat momenteel twaalfde in de competitie, met zeven punten uit zes duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen