Enoh nog niet speelgerechtigd bij Standard, Stam niet fit

2 oktober 2014, 10:47
Enoh nog niet speelgerechtigd bij Standard, Stam niet fit

Feyenoord stuit vanavond in de groepsfase van de Europa League op Standard Luik. De Belgische grootmacht contracteerde Eyong Enoh onlangs, maar de kans dat de oud-middenvelder van Ajax in De Kuip voor de Rouches debuteert is miniem. Hij wacht al een maand op de verklaring dat hij speelgerechtigd is voor zijn nieuwe club.

Enoh maakte de overstap van het Alanyaspor naar Standard, terwijl zijn Turkse werkgever hem niet wilde vrijgeven. De Belgische club heeft de FIFA ingeschakeld om ervoor te zorgen dat de Kameroener zo snel mogelijk inzetbaar zal zijn. Het mag een wonder genoemd worden als hij vandaag nog groen licht zou krijgen, maar Feyenoord hoeft in principe geen rekening met de oud-Ajacied te houden.

Ronnie Stam is niet inzetbaar bij Standard. De Nederlandse rechtsachter kampt met een enkelblessure. Mehdi Carcela en Mujangi Bia zijn eveneens geblesseerd.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen