Feyenoord met debutant Steenvoorden tegen Rijeka

Ger
22 oktober 2014, 19:42
Feyenoord met debutant Steenvoorden tegen Rijeka

Matthew Steenvoorden maakt donderdag in de Europa League-wedstrijd bij HNK Rijeka zijn debuut in de basis van Feyenoord. De verdediger zal met Terence Kongolo het centrale duo achterin vormen. Dat heeft trainer Fred Rutten voor de afsluitende training laten weten.

De 21-jarige Steenvoorden viel afgelopen zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo (2-1) kort na de hervatting in als vervanger van de geblesseerde Joris Mathijsen, die tegen Rijeka ontbreekt. Verder is Sven van Beek wegens een dijbeenblessure niet inzetbaar. De herstelde Khalid Boulahrouz is wel meegereisd naar Kroatië, maar zal waarschijnlijk op de bank beginnen.

Feyenoord begon de groepsfase van de Europa League met een 2-0 nederlaag bij Sevilla. Daarna werd de thuiswedstrijd tegen Standard Luik met 2-1 gewonnen.

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen