Fortes twijfelt over Vitesse: "Kom beter uit de verf op kunstgras"

31 oktober 2014, 10:04

Alvin Fortes lijkt niet echt te weten wat hij wil. Vorige week liet de aanvaller van RKC Waalwijk via sociale media weten dat hij vanaf volgend seizoen voor Vitesse zou spelen, een bericht dat later tegengesproken werd door zijn zaakwaarnemer. Nu lijkt ook Fortes zelf niet meer zo enthousiast over een transfer naar Arnhem.

De reden dat hij Vitesse ineens minder ziet zitten, is opmerkelijk: "In Arnhem spelen ze op gewoon gras. Met mijn bewegingen kom ik veel beter uit de verf op kunstgras. Dat zal omschakelen zijn", citeert het Brabants Dagblad de aanvaller. Fortes, die ook kan bijtekenen bij RKC Waalwijk, heeft inmiddels een alternatief achter de hand. "Ik heb pas ook nog uitvoerig met trainer Gert Kruys gesproken. Misschien ga ik toch naar Sparta."

De pas 20-jarige Fortes is sinds dit seizoen basisspeler bij het gedegradeerde RKC Waalwijk. Zijn contract in het Mandemakers Stadion loopt in de zomer van 2015 af, om die reden flirtte hij al nadrukkelijk met Vitesse en nu dus ook met Sparta. "RKC kon me niets bieden en natuurlijk moet er ook bij mij brood op de plank. Dat ik eind vorige week toch een contract kreeg aangeboden bij RKC, kwam als een volslagen verrassing."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen