Rutten: "Iedereen wil elkaars fouten herstellen"

Ger
7 november 2014, 15:59

Trainer Fred Rutten van Feyenoord kijkt met veel vertrouwen uit naar de uitwedstrijd tegen Vitesse. De Rotterdamse ploeg hield donderdagavond een zeer goed gevoel over aan het gewonnen Europa League-treffen met HNK Rijeka.

"Het team maakt een goede indruk. We zijn ons aan het ontwikkelen in onze manier van voetballen", zegt Rutten op de website van Feyenoord. In de competitie boekten de Kuipbewoners inmiddels vijf zeges op rij. Bovendien slikte Feyenoord deze editie van de Eredivisie nog geen enkele tegengoal in een uitwedstrijd. Rutten: "Iedereen heeft de bereidheid om elkaars fouten te herstellen. Lex Immers treedt bijvoorbeeld zelfs wel eens als reparateur op. We vallen met elf man aan en verdedigen met elf man."

De oefenmeester steekt verder de loftrompet over Kenneth Vermeer, die dit verschillende keren belangrijk was. De doelman werd daar vrijdag voor beloond met een uitnodiging voor het Nederlands elftal. "Als ik naar zijn prestaties kijk, heeft Kenneth dat dik en dik verdiend", aldus Rutten.

Feyenoord dreigt het tegen Vitesse zonder Luke Wilkshire te moeten stellen. De verdediger viel donderdag uit met hamstringklachten. Rutten heeft Khalid Boulahrouz en Rick Karsdorp als alternatieven achter de hand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen