Roma en Milan spelen gelijk in saaie topper

20 december 2014, 22:49

AS Roma en AC Milan hebben zaterdag in de Serie A in een weinig onderhoudende topper gelijkgespeeld. De wedstrijd in het Stadio Olimpico in Rome eindigde in 0-0. Het publiek was de enige verliezer van de avond, want echt spectaculair was het niet wat Roma en Milan lieten zien.

Bij AS Roma bleven Kevin Strootman en Urby Emanuelson op de bank, terwijl Nigel de Jong een basisplaats had bij AC Milan. Laatstgenoemde kwam in de eerste helft goed weg bij een verdedigende actie. De Oranje-international beroerde het leder na een kopbal van Gervinho in de 'zestien' met de hand, maar de scheidsrechter floot niet voor een strafschop.

Twintig minuten voor tijd was de arbitrage wel bij de les toen Pablo Armero de bal tegen de hand kreeg. Omdat de Colombiaanse verdediger van AC Milan op dat moment al geel had, moest hij vertrekken. Met een man meer werd AS Roma wel sterker, maar het moest desondanks genoegen nemen met een punt. Wel kreeg Gervinho in blessuretijd nog een prachtige mogelijkheid om te scoren, maar Milan-keeper Diego Lopez redde knap.

AS Roma raakt door het gelijkspel verder achterop bij koploper Juventus, dat donderdag al met 1-3 won bij Cagliari. Het verschil tussen de twee titelkandidaten bedraagt nu drie punten. AC Milan staat zevende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen