Schotse laagvlieger neemt afscheid van coach Craig

9 december 2014, 12:23
Schotse laagvlieger neemt afscheid van coach Craig

De slechte start van het seizoen heeft coach Tommy Craig zijn baan gekost bij St. Mirren. Het dienstverband van de 64-jarige oefenmeester bij de Schotse Premier League-club is per direct beëindigd.

Craig werd afgelopen zomer benoemd tot manager van St. Mirren, nadat hij eerder als assistent-coach werkzaam was geweest bij de club. Onder zijn leiding pakte St. Mirren slechts acht punten in de eerste vijftien competitiewedstrijden. Het deelt de laatste plaats met Ross County, dat een slechter doelsaldo heeft.

De afgelopen maanden vloog St. Mirren ook al uit de twee bekertoernooien in Schotland. In totaal won Craig slechts drie van negentien wedstrijden die hij als hoofdcoach meemaakte, hij verloor er dertien.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen