Nieuwe knieblessure Strootman lijkt mee te vallen

25 januari 2015, 23:49   Bijgewerkt: 26 januari 2015, 13:55

Wie de uitwedstrijd van AS Roma tegen Fiorentina aan het kijken was, zal na ruim een half uur spelen wel even geschrokken zijn. Kevin Strootman bleef na een duel op de grond liggen en moest na een korte behandeling gewisseld worden. Met zijn recente blessuregeschiedenis in het achterhoofd vreesde men voor nieuwe problemen met zijn knie, maar de kwetsuur lijkt in eerste instantie mee te vallen.

Strootman had last van zijn linkerknie, precies het gewricht dat hem voor maanden uitschakelde. Hij kreeg precies een tik op de plek waar hij een jaar geleden geopereerd werd. "De dokter zei dat het geen serieuze blessure lijkt, maar met de knie moet je altijd voorzichtig zijn", sprak Roma-coach Rudi Garcia na afloop van het duel met Fiorentina (1-1). "Morgen zullen we meer weten. We hopen dat het niets voorstelt, vooral omdat Kevin al een dure prijs betaald heeft voor die knie", aldus de Fransman.

Garcia bracht Miralem Pjanic binnen de lijnen voor Strootman en zag dat dit zijn vruchten tactisch gezien afwierp. "We kozen ervoor om Miro te brengen omdat Kevin geblesseerd was, maar ook om met een ander systeem te gaan spelen. Met Ljajic acht de twee spitsen speelde we veel beter", stelde Garcia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen