Cocu: "We moeten niet denken dat het al gespeeld is"

Ger
6 februari 2015, 15:31

Door de diverse misstappen van concurrent Ajax lijkt een nieuw kampioenschap voor PSV slechts een kwestie van tijd. De Eindhovenaren hebben inmiddels twaalf punten voorsprong op de regerend landskampioen. Trainer Phillip Cocu wil echter nog niet op de feiten vooruitlopen.

"We spelen nog dertien wedstrijden. We moeten hard werken om te blijven winnen. Natuurlijk zijn we uiteraard blij met het resultaat van de wedstrijd tussen Ajax en AZ (0-1, red.), maar we moeten niet gaan denken dat het nu al gespeeld is", toont Cocu zich voorzichtig op de website van PSV. De koploper speelt zaterdagavond op eigen veld tegen FC Utrecht. "Wij moeten het spel gaan bepalen. En hopelijk met veel steun van de supporters. Dat kan net het kleine extraatje zijn voor een overwinning."

"Natuurlijk moeten we oppassen voor de gevaarlijke punten van Utrecht. Ze zijn vooral gevaarlijk via de flanken, er zit veel beweging in hun spel", weet Cocu. "Dat moeten we eruit halen en vanuit daar de wedstrijd in handen nemen. Omdat hun balvaste spits Ruud Boymans er niet bij is, hebben ze hun speelstijl wat aangepast ten opzichte van de wedstrijd in Utrecht."

Jeffrey Bruma maakt tegen de Domstedelingen vermoedelijk zijn rentree. De verdediger moest afgelopen dinsdag de wedstrijd tegen NAC Breda missen. Cocu: "Net als Jorrit Hendrix heeft hij meegetraind, maar we wachten nog even af tot morgen. Dan kijken we wat de reactie op de training is en vanuit daar stellen we de achttienkoppige selectie samen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen