Wilkshire volledig fit in Rome, Manu nog vraagteken

18 februari 2015, 20:16

Luke Wilkshire kan zich opmaken voor zijn terugkeer bij Feyenoord. De Australiër is volledig hersteld van de hamstringblessure die hem een tijdje parten speelde. De rechtsachter lijkt zijn opwachting te maken in het Europa League-duel met AS Roma van komende donderdag.

"Luke is fit", liet Feyenoord-coach Fred Rutten weten op de persconferentie in aanloop naar de confrontatie met de Romeinen. Wilkshire liep begin deze maand een hamstringblessure op in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. "Afgelopen zaterdag tegen Heracles (2-0 verlies, red.) hadden we hem in theorie ook al kunnen opstellen, alleen wilden we toen geen risico met hem nemen", aldus Rutten.

Het is nog geen zekerheid dat Elvis Manu tot de wedstrijdselectie zal behoren in de Italiaanse hoofdstad. Hij is wel meegereisd, zodat hij kan trainen met de groep. Het goudhaantje van Feyenoord is herstellende van een liesblessure. "Misschien gaat het wel zo goed dat ik hem op de bank kan laten beginnen", zei Rutten. "De eerste overweging om hem mee te nemen was de groepstraining, want ik verwacht hem er in elk geval voor aanstaande zondag tegen Excelsior bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen