Bjelland reageert op brief: "Staan achter onze trainers"

15 april 2015, 18:35

Een aantal supportersverenigingen van FC Twente stuurde dinsdag een brief naar de clubleiding, met daarin het verzoek om per direct afscheid te nemen van de technische staf. De fans van de Enschedese club zijn van mening dat Alfred Schreuder en zijn assistenten wegens de ellendige prestaties moeten vertrekken. Aanvoerder Andreas Bjelland heeft gereageerd op de brief.

"We zijn als spelersgroep geïnformeerd over de brief die naar de club is gestuurd", zegt de captain van Twente op de clubwebsite. Hij neemt het op voor Schreuder en de rest van de technische staf. "We voelen ons met zijn allen, spelers en club, verantwoordelijk voor de teleurstelling bij de supporters, maar we staan achter onze trainers. We willen het seizoen zo goed mogelijk afsluiten en hopen daarbij op de steun van iedereen."

Voorzitter Aldo van der Laan heeft ook weer van zich laten horen. "De club zit financieel en sportief in een moeilijke fase. Er is veel te doen rondom de club en de teleurstelling van de supporters is te begrijpen, maar we zijn nu vooral gebaat bij rust", stelt Van der Laan, die eerder al verbaasd reageerde op de brief van de supportersverenigingen.

Schreuder is bezig aan zijn eerste jaar als hoofdcoach van FC Twente. Onder leiding van de voormalige middenvelder staan de Tukkers, weliswaar mede door zes strafpunten, teleurstellend elfde in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen