Ajax onderuit in Dordrecht: "Verliezen is een blamage"

17 mei 2015, 17:46

Voor Ajax is een toch al teleurstellend seizoen in mineur geëindigd. Op bezoek bij hekkensluiter FC Dordrecht liepen de Amsterdammers tegen een blamerende nederlaag (2-1) aan.

Coach Frank de Boer baalt flink van het pijnlijke verlies: "Het leek wel alsof we dachten dat de wedstrijd maar een uur duurde", bromt hij op de clubsite. Voor Ajax stond in Dordrecht niets op het spel, maar De Boer sprak de spelers voor de aftrap aan op hun eergevoel om iets van het duel te maken. "Doe het niet voor jezelf, maar vooral ook voor de naam van Ajax. Je kunt hier slechts verliezen. En verliezen is een blamage", zei hij tegen zijn spelers. Om vervolgens te moeten concluderen: "Het is niet gelukt die snaar te raken."

"Dit is hartstikke mooi voor Dordrecht, maar vooral ook hartstikke jammer voor onze 400 meegereisde supporters", zegt De Boer over het duel. "Het is typerend voor dit seizoen dat je alsnog de 2-1 tegen krijgt. Ik wens Dordrecht succes in de Jupiler League. Hopelijk is de club snel weer terug in de Eredivisie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen