Standard haalt Knockaert, Anderlecht slijt Milivojevic

4 juni 2015, 19:51
Standard haalt Knockaert, Anderlecht slijt Milivojevic

Standard Luik heeft een versterking gevonden voor het volgende seizoen. Anthony Knockaert komt de gelederen van de Rouches komende zomer versterken. De Franse flankspeler heeft een vierjarige verbintenis getekend op Sclessin, zo meldt Standard via de officiële kanalen.

De carrière van Knockaert zag het levenslicht bij En Avant de Guingamp, waar hij in 2010 zijn debuut maakte in het betaalde voetbal. Na zeventig wedstrijden (achttien goals) in Frankrijk werd hij opgepikt door Leicester City, waarvoor hij 107 (zestien goals) speelde en waarmee hij promotie naar en handhaving in de Premier League afdwong.

Bij Anderlecht werd donderdag bekend dat Luka Milivojevic op permanente basis naar Olympiakos Piraeus verkast. De middenvelder werd afgelopen seizoen al verhuurd aan de Griekse topclub.

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen