Demmers: "Alles doen om ronde verder te komen"

Ger
8 juli 2015, 21:32

Trainer Dennis Demmers van Go Ahead Eagles beseft dat de return in de eerste voorronde van de Europa League tegen Ferencváros donderdag een loodzware klus gaat worden. Na het gelijkspel (1-1) vorige week in Emmen won de ploeg van coach Thomas Doll afgelopen weekend de Hongaarse Super Cup ten koste van kampioen Videoton (3-0). 

"Ik heb de wedstrijd van Ferenváros van zondag gezien. Dat was een volwassen prestatie tegen een heel sterke ploeg. Dus we zijn gewaarschuwd", zegt Demmers tegen De Telegraaf. "Het is gewoon een goede, fysiek sterke en technisch voetballende ploeg, die niet voor niets zo hoog op de ranglijst staat. Wij zitten in de voorbereiding en proberen daarin te groeien om klaar te zijn voor de competitie. Dat neemt niet weg dat we er alles aan zullen doen om deze wedstrijd goed af te sluiten en een ronde verder te komen. We hebben voor ons doen een heel goed resultaat gehaald in Emmen."

Voor de equipe uit Deventer staat plezier voorop, aldus Demmers. "We moeten er uiteraard van genieten, want dit is heel speciaal voor ons allemaal. We moeten er van genieten als ploeg maar ook als supporter. Ik heb begrepen dat er op de Brink in Deventer een groot scherm geplaatst zal worden, dat ongetwijfeld druk bezocht zal worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen