De Boer ontsnapt met Ajax: "Niet goed voor m'n hart"

27 augustus 2015, 21:26

Bij Ajax was de teleurstelling groot na het mislopen van de Champions League, maar na de return tegen FK Jablonec mag de ploeg blij zijn dat het zich geplaatst heeft voor de Europa League. Vanavond (donderdag) bleef het 0-0 in Tsjechië, waardoor Ajax dankzij de 1-0 thuiszege definitief deelneemt aan de Europa League. Bij Frank de Boer overheerst de opluchting.

Ajax eindigde het duel met tien man en zag de tegenstander een penalty missen in de tweede helft. "Dit is niet het beste voor je haren en voor je hart", reageerde een zichtbaar opgeluchte De Boer bij FOX Sports. "We hebben er wel voor gevochten. Uiteindelijk zie je dat we met tien man nog meer kansen kregen dan met elf man. Je hebt twee teams nodig om er een leuke wedstrijd van te maken. Dat is ons gelukt met tien man, door de rode kaart van Bazoer. Al was dat niet de opzet natuurlijk, maar we kregen toen wel meer ruimtes."

Bazoer kreeg op domme wijze twee gele kaarten en kon inrukken in de 59ste minuut. "Natuurlijk neem ik het Bazoer kwalijk. Hij stond helemaal verkeerd, dat heeft ook met jeugdigheid te maken. Als hij dat nog afleert wordt het een topspeler. Maar hij moet nog heel veel stappen maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen