ADO-speler Korte krijgt goed nieuws in ziekenhuis

Jw
20 september 2015, 18:18
ADO-speler Korte krijgt goed nieuws in ziekenhuis

De hersenschudding van ADO Den Haag-speler Giovanni Korte is niet ernstig. Uit onderzoek in het ziekenhuis blijkt dat de aanvaller geen breukjes of bloedingen in het hoofd heeft. Korte kreeg in de wedstrijd tegen PEC Zwolle een snoeiharde bal van Bart van Hintum in het gezicht en ging knock-out.

ADO Den Haag meldt op de website dat de CT scan zondag goed nieuws bracht. Korte hoefde de nacht dan ook niet door te brengen in het ziekenhuis. Hij zal voorlopig rust moeten houden, maar het is onbekend hoe lang dat nodig zal zijn. 

De invalbeurt van Korte kon niet veel ongelukkiger verlopen. Al na drie minuten ging de 22-jarige Hagenees tegen de vlakte en moest hij van het veld worden gedragen. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen