"Teams weten niet hoe ze tegen ons moeten spelen"

19 september 2015, 16:04

Het gaat goed met de loopbaan van Bart Ramselaar. De jonge middenvelder brak vorig seizoen, onder Rob Alflen, door bij FC Utrecht en heeft ook onder Erik ten Hag een basisplaats in de Domstad. Afgelopen week tekende hij bovendien een nieuw contract tot medio 2019 bij zijn club.

De technische spelmaker is populair onder de supporters van de club. "Het is voor mij persoonlijk mooi om te zien dat het publiek mij zo in het hart heeft gesloten", glimlacht hij bij de NOS. "Ik kom zelf uit Amersfoort en heb de jeugdopleiding bij Utrecht doorlopen. Dat de club mij nu beloont met een nieuw contract en het publiek zo achter mij staat geeft mij ontzettend veel vertrouwen."

Ramselaar speelt met zijn team in een 5-3-2-formatie, een systeem dat niet gebruikelijk is in Nederland.  "Je merkt in het veld dat tegenstanders niet goed weten hoe ze tegen ons moeten spelen, maar het sluit vooral goed aan bij onze eigen kwaliteiten", stelt de negentienjarige. "We hebben voorin met Nacer Barazite en Ssbastien Haller twee spelers die de bal vast kunnen houden. Daar kan ik met mijn loopvermogen mooi omheen spelen. Ook kunnen we alle drie wel een doelpunt maken. Die samenwerking verloopt ook steeds beter."

Vanavond (zaterdag) brengt Ramselaar met Utrecht een bezoek aan Tilburg voor het duel met Willem II. Utrecht staat na vijf competitieduels op acht punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen