Ten Hag blijft kritisch: "Er moet nog een procentje bij"

18 september 2015, 17:21

Voor het dit seizoen nog vrij wisselvallig presterende FC Utrecht staat er komende zaterdag een uitwedstrijd tegen Willem II op het programma. Coach Erik ten Hag bouwt steentje voor steentje aan zijn team en hoop dat het ontwikkelingsproces in Tilburg weer wat verder zal zijn.

"Ik ben tevreden over hoe het proces zich voltrekt", zegt Ten Hag op het digitale thuis van de Domstedelingen. "Daarmee doel ik zowel op het team als het individuele gedeelte. Maar ook de totale organisatie. Het is nog broos, maar je ziet het fundament. Daar moeten we verder aan bouwen. Dagelijks zijn we bezig. Niet alleen met de dag van vandaag, maar ook met die van morgen", doelt de coach op de lange termijn.

Na vijf speelronden bezet Utrecht de zevende plaats in de Eredivisie. "We zijn weg, we zijn vertrokken. De huidige ranglijst zegt al wel iets over de krachtsverschillen. En het bevestigt dat we goed hebben gewerkt deze zomer. Dat we ergens voor kunnen gaan spelen", denkt Den Hag, die nog niet te vroeg wil juichen. "Veel hangt af van hoe we het voortzetten. We hebben nu twee keer op rij gewonnen. Hoe gaan we daar mee om? Het kan géén procentje minder! Sterker nog: er moet juist een procentje bij. We zijn op de goede weg, maar het is ook een heel lange weg om succesvol te worden."

Ruud Boymans en Jeff Hardeveld zijn wegens blessures niet van de partij in Tilburg,. Chris Kum is wegens liesklachten een vraagteken. "Willem II heeft al vijf keer niet gewonnen. De druk wordt in Tilburg dus steeds groter. Zij zullen agressief de strijd aangaan. Wij moeten dat dus ook doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen