Bruma: "Alle ballen moeten dan gewoon naar voren"

18 oktober 2015, 00:45

Jeffrey Bruma is absoluut niet te spreken over de manier waarop PSV zaterdag de zege uit handen gaf tegen Excelsior. In blessuretijd kwamen de bezoekers uit Kralingen op 1-1, nadat PSV in de fase daarvoor diverse mogelijkheden op een tweede treffer had laten liggen.

Bruma vindt het vooral kwalijk dat PSV ervoor koos om 'te blijven voetballen', zoals hij het zelf noemt. "Als het aan mij ligt, schieten we in de laatste minuten gewoon alle ballen naar voren. Naar Luuk, dan kan hij het voorin uitvechten. Maar wij kozen ervoor om op eigen helft Stijn (Schaars, red.) in te spelen. Dat leidde tot balverlies en ineens was iedereen uit positie", bromt de centrale verdediger tegen onder meer FCUpdate.nl.

De Oranje-international vindt het puntenverlies tegen Excelsior 'doodzonde', zeker na de klinkende zege op Ajax in de vorige speelronde. "Excelsior zat er heel fel op, eigenlijk maakten ze het ons moeilijker dan Ajax deed. De ruimtes bleven klein, dat leverde ons problemen op. Maar het klopt dat we dit soort wedstrijden vorig seizoen allemaal wel wonnen, ja. Waarom dat nu niet lukt? Daar heb ik eigenlijk geen antwoord op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen