PSV wil doorpakken: "Goed vervolg geven aan Ajax-uit"

16 oktober 2015, 16:02

PSV sloot het eerste kwart van het eredivisieseizoen glansrijk af. Dankzij een 1-2 overwinning bij Ajax zijn de Eindhovenaren weer helemaal terug in de top van Nederland. Coach Phillip Cocu weet echter dat de drie punten die in het hol van de leeuw gepakt zijn weinig waard zullen zijn als er zaterdagavond gemorst wordt in de thuiswedstrijd tegen Excelsior.

Op papier wacht er dit weekend een tamelijk eenvoudige klus voor PSV, terwijl concurrent Ajax op bezoek moet bij het dit seizoen zo verrassend presterende Heracles Almelo. Het koploperschap lonkt zodoende voor de regerend kampioen van Nederland. "Voor ons is het zaterdag een belangrijke wedstrijd. Het is belangrijk een goed vervolg aan Ajax-uit te geven, anders heeft die zege weinig waarde gehad", zegt Cocu op PSV.nl.

Hoewel PSV de grote favoriet is tegen Excelsior, hamert Cocu erop dat de Eindhovenaren de Kralingers niet moeten onderschatten. "Wij moeten zeker in de thuiswedstrijden altijd drie punten pakken, maar vooral continuïteit in de wedstrijden laten zien. Een reeks overwinningen neerzetten. Er komt tot november een belangrijke periode met veel wedstrijden aan. Die willen we natuurlijk op een goede manier doorkomen."

Luuk de Jong keert bij PSV terug na een blessure, Jetro Willems en Maxime Lestienne zijn nog niet inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen