Ten Hag: "Uitdaging om tegen bekerhouder te spelen"

27 oktober 2015, 21:33

Om een plek bij de laatste zestien van de KNVB Beker af te dwingen zal FC Utrecht woensdag in de eigen Galgenwaard moeten afrekenen met bekerhouder FC Groningen. Coach Erik ten Hag is gebrand op succes met de club uit de Domstad.

"Wij willen heel graag door in dit toernooi. De wedstrijd tegen FC Groningen is belangrijk voor ons", vertelt Ten Hag op de officiële website van FC Utrecht. "De KNVB Beker is voor FC Utrecht een fantastische kans. We moeten vol gas gaan voor een plek in de volgende ronde. Aan FC Groningen kunnen we ons spiegelen. Zij hebben de beker gewonnen en spelen zichzelf nu in de kijker in de Europa League. Voor de club, het team en de spelers individueel is het een geweldige uitdaging om tegen de bekerhouder te spelen."

Ten Hag kan niet beschikken over Mark van der Maarel (geschorst) en Willem Janssen (geblesseerd). Yassin Ayoub is een twijfelgeval voor het duel met Groningen, hij is maandag vader geworden. "Met die drie jongens zijn namen genoemd die organiseren", vervolgt Ten Hag. "Ik ben er heel benieuwd naar hoe we dat tegen FC Groningen gaan oppakken. Gelukkig hebben we een brede selectie. We hebben de vervangers in huis. Ramon Leeuwin bijvoorbeeld, die de plek van Mark zal innemen. Ook op de bank hebben wij basisspelers zitten. Zij moeten nu competitie maken. Ze willen bijdragen aan het succes van FC Utrecht. Dit is hun kans."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen