Boze Allardyce vindt FA Cup ondergeschoven kindje

5 januari 2016, 12:07

Sam Allardyce is allesbehalve gediend van de gang van zaken in de Premier League. De manager van Sunderland vindt dat de FA Cup met de huidige constructie niets minder dan een ondergeschoven kindje is. Hij vindt het 'duivels' dat clubs na een bekerweekend al weer op dinsdag of woensdag moeten opdraven in de PL

"Natuurlijk ga ik wijzigingen aanbrengen in mijn opstelling, voor het bekerduel met Arsenal op zaterdag", reageerde een getergde Allardyce op een vraag van de BBC over het drukke speelschema. "Het is slopend voor de jongens. Zo krijg je dus dat er ieder jaar meer en meer spelers geblesseerd raken. En dat wordt genegeerd door de Premier League", vindt de oefenmeester van Sunderland.

Sunderland speelt zaterdag tegen Arsenal, voordat er op woensdag tegen degradatieconcurrent Swansea City gespeeld wordt in de Premier League. "Dit is een stom besluit, dat ook nog eens zeer onnodig is. Zo moet ik wel rouleren in mijn opstelling. Op deze manier krijgt niemand meer respect voor de FA Cup", sneert Allardyce.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen