Cocu wil koppositie pakken met PSV: "Alleen winst telt"

Ger
29 januari 2016, 14:30

PSV kan zaterdag voor minimaal een dag koploper in de Eredivisie worden. De Eindhovenaren spelen thuis tegen De Graafschap en leggen bij een zege de druk bij titelconcurrent Ajax. Volgens trainer Phillip Cocu vormt het duel van zaterdag bovendien een goede gelegenheid om aan het doelsaldo te werken.

Voor de oud-international staat de winst voorop. PSV heeft na twintig speelronden slechts een punt achterstand op Ajax. "Het gaat om het winnen van wedstrijden. Dat moeten we van onszelf eisen. Al het overige is een detail", zegt Cocu op de clubwebsite. "We moeten elke wedstrijd tot het uiterste willen gaan en focussen op ons eigen spel. Natuurlijk mag je wanneer je achtervolgt naar de concurrentie kijken, maar je moet er eerst voor zorgen dat er iets te kijken valt."

Hoewel De Graafschap de laatste plaats in de Eredivisie bezet, is Cocu op zijn hoede voor de Superboeren. Van de laatste drie duels won de hekkensluiter er twee. "De Graafschap staat er een stuk beter voor dan tijdens de eerste helft van het seizoen. Er zit wat meer voetbal in het elftal, wat ongetwijfeld te maken heeft met het vertrouwen dat ze de afgelopen weken hebben opgedaan. Bovendien hebben ze weinig te verliezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen