Kezman: "In Kuip was het net Servië of Turkije"

Ger
15 januari 2016, 10:34

PSV hervat de Eredivisie zondag met een uitwedstrijd tegen Feyenoord. De Eindhovenaren hebben het traditioneel lastig in de Rotterdamse Kuip. Mateja Kezman, oud-spits van PSV, verliet het stadion van Feyenoord echter vaker als winnaar dan als verliezer.

"Ik vond het er altijd geweldig spelen, omdat daar geen Nederlandse maar een Zuid-Europese sfeer hing", aldus Kezman in De Telegraaf. "Mijn mooiste herinnering is onze 1-3 overwinning in 2003, toen ik twee goals maakte. Het waren mijn 99ste en honderdste goal voor PSV en ik had een ondershirt aan met het getal honderd, dat ik na mijn tweede goal aan het publiek liet zien."

"Als je in De Kuip speelde, was het net of je in Servië of Turkije speelde. Het publiek reageerde fel op elke beslissing van de scheidsrechter en als tegenstander kreeg je een warm onthaal. Bij zo'n atmosfeer was ik supergemotiveerd. Ik vond het moeilijker om te spelen bij clubs waar totaal geen sfeer was, wat je in Nederland ook vaak had. In De Kuip was ik op mijn best."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen