Hiddink vindt dat Chelsea penalty had moeten krijgen

5 maart 2016, 19:04

Chelsea-manager Guus Hiddink toonde zich na afloop van de thuiswedstrijd tegen Stoke City (1-1) niet gelukkig met de arbitrage. De Nederlandse oefenmeester is van mening dat zijn elftal een strafschop had moeten krijgen wegens een overtreding van Marc Muniesa op Oscar.

"Dat was een penalty. Iedere scheidsrechter had gefloten voor een vrije trap, als de overtreding buiten het strafschopgebied was geweest. Dat was een sleutelmoment. Het gaf Stoke City moed", aldus Hiddink bij de BBC. Hij gaf de tegenstander ook complimenten. "Stoke speelde goed en met creativiteit, waardoor zij ons terugdrongen. Toch kwamen we, na een moeizaam begin, op 1-0 dankzij een fraai doelpunt." Voormalig Vitesse-speler Bertrand Traore bracht Chelsea vijf minuten voor de pauze aan de leiding met een mooi schot vanaf de rand van de 'zestien'.

Chelsea wist de afgelopen drie wedstrijden in de Premier League wel te winnen. Inmiddels staan de Londenaren zestien punten boven de rode streep. "Iedereen weet dat dit in december nog slechts één punt was", vervolgde Hiddink. "Er was toen een beetje paniek. Met veel gelijke spelen slopen we weg bij de onderste teams, waarna overwinningen boeken de volgende stap was. Dat hebben we gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen