Luis Enrique juicht nog niet: "Laten ons niet afleiden"

7 maart 2016, 10:21

FC Barcelona won zondag met speels gemak met 0-4 bij Eibar SD, waardoor de Catalaanse topclub er nog altijd uitstekend voor staat in de titelrace in de Primera División. Met nog tien speelronden te gaan staan Atlético Madrid en Real Madrid op een achterstand van respectievelijk acht en twaalf punten.

Luis Enrique heeft een goed gevoel, maar wil niet te vroeg juichen. "We staan waar we willen en dat komt door al het werk dat we verzet hebben. Het bepalende gedeelte van het seizoen is nu begonnen. We staan er zeer goed voor in de competitie, maar er zijn nog veel wedstrijden te spelen. Waaronder die tegen onze directe concurrenten. Er liggen nog dertig punten voor het oprapen", weet de keuzeheer van Barça.

De Catalanen zijn al 36 officiële duels op rij ongeslagen. "We kennen geen angst of druk. Het spelers doen wat ze willen: strijden en winnen. We laten ons niet afleiden door de mensen die zeggen dat we al kampioen zijn. De titel is pas gewonnen als het voor de rest theoretisch niet meer mogelijk is om deze te pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen