Van Bronckhorst: "Gelijkspel zie ik als goed resultaat"

Ger
21 april 2016, 08:33   Bijgewerkt: 21 april 2016, 15:07

Feyenoord sloot de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo woensdagavond af op een 2-2 gelijkspel. Trainer Giovanni van Bronckhorst kon na afloop leven met een punt.

"Het team heeft zich twee keer goed teruggevochten in de wedstrijd. Het is jammer dat de bal in de slotfase niet meer goed viel, maar een gelijkspel zie ik als een goed resultaat. We zijn Heracles en FC Utrecht nu kwijt in de strijd om plaats drie", zegt Van Bronckhorst op de clubwebsite. "Het was niet aan de jongens te zien dat zondag de finale wacht. Ze trokken hun been niet terug in de duels. De focus kan nu volledig op komende zondag. We gaan met een goed gevoel naar de bekerfinale en kijken daar naar uit. Het woord een mooie ervaring voor iedereen binnen de club."

Bij Feyenoord maakte Terence Kongolo zijn rentree na een hamstringblessure. De verdediger, die ruim een maand uit de roulatie was, speelde de eerste helft. Van Bronckhorst: "Vooraf was afgesproken dat hij 45 minuten zou spelen. Terence maakte een heel goede indruk."

Voor overige uitslagen in de eredivisie, zie VoetbalUitslagen.com.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen