Cambuur presenteert met Steenvoorden derde aanwinst

28 mei 2016, 11:22
Cambuur presenteert met Steenvoorden derde aanwinst

Het is pas mei, maar SC Cambuur heeft de eerste drie versterkingen voor het nieuwe seizoen al binnen. Nadat eerder Raymond Gyasi en Jordy van Deelen werden vastgelegd, heeft de club vandaag (zaterdag) Matthew Steenvoorden gepresenteerd.

De centrale verdediger heeft in Leeuwarden voor twee seizoenen getekend, met een optie voor een extra jaar. "Met Matthew hebben we een jonge, talentvolle verdediger naar de club gehaald die zich bij ons nog verder kan ontwikkelen. Hij heeft een gedegen opleiding gehad bij Feyenoord en is een voetballende verdediger, met de kwaliteiten om de opbouw te verzorgen", reageert directeur Henry van der Vegt van Cambuur.

Afgelopen seizoen speelde de 23-jarige Steenvoorden voor FC Dordrecht. Hij is blij dat hij zich nu bij Cambuur kan laten zien. "Cambuur is een grote club met fantastische supporters. Ik wil in de top van de Jupiler League spelen en vol voor promotie gaan."

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen