Braber tekent in Helmond: "Veel vertrouwen gekregen"

3 juni 2016, 11:36
Foto: © ProShots

Helmond Sport heeft de terugkeer van Robert Braber bevestigd. De Jupiler League-club meldt vrijdag dat de 33-jarige aanvaller een contract tot de zomer van 2018 heeft getekend. Braber komt transfervrij over van Willem II.

"Ik ben trots om terug te keren bij Helmond Sport. Het is toch de club waar ik mijn eerste wedstrijd in het betaald voetbal heb gespeeld. Ik ben Helmond Sport altijd met extra belangstelling blijven volgen. Daarnaast heb ik uit de gesprekken met coach Roy Hendriksen veel vertrouwen gekregen. Dat waren voor mij belangrijke redenen om een contract te tekenen", zegt Braber op de officiële website van Helmond Sport.

Braber speelde tussen januari 2005 en juli 2006 ook al voor Helmond Sport. Daarna kwam hij uit voor Excelsior, FC Ingolstadt 04, RKC Waalwijk en Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen