Tweede Divisie: Jong AZ deelt leiderspositie met GVVV

11 september 2016, 17:33
Foto: © ProShots

Jong AZ heeft de koppositie dit weekend behouden in de Tweede Divisie, maar moet de status van koploper nu wel delen met GVVV. De Alkmaarse beloftenploeg bleef bij De Treffers steken op een doelpuntloos gelijkspel, terwijl GVVV knap met 1-2 bij FC Lienden wist te winnen.

Jong AZ en GVVV staan beiden één puntje boven Kozakken Boys en AFC. Kozakken Boys klopte Jong Sparta zaterdag met 2-0, AFC bleef zondag in eigen huis steken op een 2-2 remise tegen UNA. Spakenburg, de nummer vijf van de ranglijst, zette deze gelijke stand neer tegen Jong Vitesse.

Opvallend is dat naast De Treffers-Jong AZ ook Excelsior Maassluis-Katwijk, Jong FC Twente-Barendrecht en Koninklijke HFC-VVSB ook in een 0-0 gelijkspel eindigden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen