Advocaat: "Hadden er wel vijf kunnen maken tegen United"

4 november 2016, 08:57

Dankzij een 2-1 overwinning op Manchester United gaat coach Dick Advocaat samen met Feyenoord aan de leiding in Groep A van de Europa League. De Turkse topclub heeft, net als de Rotterdammers, zeven punten verzameld. Man United staat op zes, FC Zorya Luhansk heeft twee punten.

Advocaat is zeer verheugd met de 2-1 zege op Man United, die mede door een rake vrije trap van Jeremain Lens tot stand kwam. "Het maakt altijd veel verschil of je thuis of uit speelt. In Manchester (4-1 verlies, red.) deden we het ook heel goed, maar kregen zij twee penalty's in vijf minuten", aldus Advocaat. "We wisten na het eerste duel dat zij graag naar binnen komen met de buitenspelers en dat we daardoor de ruimtes moesten sluiten."

Dat lukte. Fenerbahçe had een overwicht tegen Man United en wist veel mogelijkheden te forceren. "Onze aanvallers gaven hun problemen. We hebben het verdedigend gezien goed gedaan en waren bovendien niet bang om de aanval te zoeken. We hebben twee doelpunten gemaakt, maar dat hadden er wel vijf kunnen zijn", besluit Advocaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen