Mourinho baalt van spelers: "Moet je leven willen geven"

7 november 2016, 08:32

Hoewel Manchester United zondagmiddag voor het eerst na vier speelronden weer eens won in de Premier League, was José Mourinho na afloop van het duel bij Swansea City (1-3) toch niet geheel tevreden. De Portugese coach was niet te spreken over de mentaliteit van enkele spelers.

Zondagochtend liet Luke Shaw nog aan de coach weten dat hij niet kon spelen vanwege een lichte blessure. Hoewel Mourinho zijn kritiek niet rechtstreeks aan het adres van de linksback richtte, was hij duidelijk ontevreden over de late afzegging. "Ik wil alleen werken met spelers die hun leven willen geven", sprak de trainer tegenover Sky Sports. "Je hebt spelers die ten koste van alles willen spelen en de jongens die al afzeggen bij het minste of geringste. Topsporters met een goede mentaliteit spelen echter vaak terwijl ze niet honderd procent fit zijn. Je moet namelijk alles doen voor het team, dat is mijn mening."

"Ik wil die mentaliteit hier gaan veranderen en dat kan lukken met de hulp van jongens als Phil Jones, Michael Carrick en Wayne Rooney. Phil begon tegen Swansea in de basis, maar was ook een twijfelgeval. Hij gaf echter alles voor het team. Hij maakte de negentig minuten vol, terwijl hij de laatste tijd zelfs weinig heeft getraind."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen