Van Persie vraagteken voor duel met Man United

2 november 2016, 19:37

Het is nog onduidelijk of Fenerbahçe donderdag in het thuisduel met Manchester United in de vierde speelronde van de Europa League-groepsfase kan beschikken over Robin van Persie. De Nederlander is niet helemaal fit.

Op de vraag van The Mirror of Van Persie kan spelen tegen zijn oude club, antwoordt Fenerbahçe-coach Dick Advocaat: "Dat zullen we morgen zien". Twee weken geleden kwam Van Persie op Old Trafford nog tot scoren tegen Manchester United. Desondanks ging zijn Turkse werkgever met 4-1 onderuit in Engeland.

Manager José Mourinho heeft Manchester United dit seizoen nog niet echt aan de praat gekregen, maar volgens Advocaat heeft hij tijd nodig. "Deze man heeft zichzelf in alle landen bewezen met de prijzen die hij heeft gepakt. Dat is best ongelooflijk, maar hij is geen tovenaar", aldus Advocaat. "Manchester United heeft zoveel goede spelers, maar dat maakt het ook moeilijk om de juiste opstelling te kiezen. Maar het is slechts een kwestie van tijd, dat weet hij zelf ook. Ik weet zeker dat Manchester United in de Premier League om de titel gaat meedoen en dat ze wedstrijden zullen winnen. Er is geen reden om je zorgen te maken over de club en manager."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen