Heracles Almelo te sterk voor Willem II in oefenwedstrijd

28 maart 2017, 17:35

Heracles Almelo heeft dinsdagmiddag in een oefenwedstrijd een zege geboekt op Willem II. In het Polman Stadion werd het 4-2 voor de thuisploeg. Bij beide ploegen bestond de opstelling uit een mix van spelers uit het eerste en beloften.

Pele van Anholt zette na zes minuten spelen de Tilburgers op een 0-1 voorsprong. Heracles wist die achterstand echter al snel weer ongedaan te maken. Samuel Armenteros tekende voor de gelijkmaker en nog geen minuut later kopte Kristoffer Peterson zijn ploeg op 2-1.

Na rust breidde Heracles de voorsprong verder uit. Sander Thomas maakte de 3-1 en de vierde treffer kwam op naam van Brahim Darri te staan. Negen minuten voor tijd deed Willem II via Justin Ogenia nog iets terug: 4-2. Dat bleek ook met een de einstand.