Bogarde assistent Reiziger, ook Dekker verlengt contract

23 juni 2017, 14:27

Winston Bogarde is komend seizoen ook bij Jong Ajax betrokken. De Amsterdammers melden op hun website dat de voormalig verdediger de assistent zal worden van Michael Reiziger, die eerder deze week werd aangesteld als eindverantwoordelijke van de beloften.

Bogarde - die vooralsnog vooral individueel trainde - is daarmee de opvolger van George Ogararu. De Roemeen was de rechterhand van Marcel Keizer, maar wil zelf hoofdtrainer worden en is daarom teruggegaan naar zijn geboorteland om daar een cursus tot Coach Betaald Voetbal te volgen.

Bogarde en Reiziger kennen elkaar goed, ze stonden in de jaren negentig regelmatig samen achterin bij Ajax. Ook bij het Nederlands elftal en Barcelona streden ze regelmatig aan elkaars zijde.

Dekker verlengt contract ondanks blessureleed

Na Boy Kemper heeft Ajax ook het contract van Vince Gino Dekker verlengd. De aanvaller had een aflopende verbintenis, maar blijft nu tot en met de zomer van 2018 aan de Amsterdamse club verbonden. Dit ondanks dat hij bijna het hele seizoen in de lappenmand zat.

Voor Dekker begon 2016/17 nog geweldig. Hij maakte zijn profdebuut voor Jong Ajax in de wedstrijd tegen Almere City (1-4 zege). Uiteindelijk kwam hij tot elf wedstrijden, waarin hij drie keer scoorde, alvorens in november het noodlot toesloeg en hij geopereerd moest worden aan zijn linkerknie.

"Het geeft een fijn gevoel dat ik mijn contract heb kunnen verlengen", zegt Dekker. "Helaas ben ik nog niet volledig fit, maar mijn revalidatie verloopt goed. Ik hoop zo snel mogelijk weer aan te sluiten bij de groep zodat ik in de loop van dit seizoen weer wedstrijdritme op kan doen en van waarde kan zijn voor het team.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen