Darri door blessure weken uit de running bij Heracles

18 oktober 2017, 11:09
Foto: © ProShots

Waar al rekening mee gehouden werd, is uitgekomen voor Brahim Darri. De vleugelaanvaller van Heracles Almelo kampt met een scheurtje in zijn hamstring en zal daarom een aantal weken moeten toekijken. Dat melden de Heraclieden via de officiële kanalen.

Darri raakte afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen Vitesse (1-1) geblesseerd. Tijdens het aanzetten schoot het in zijn hamstring, het was een klassiek blessuremoment. Nader onderzoek heeft een spierscheurtje aangetoond. "We zullen Brahim een paar weken kwijt zijn", zegt trainer John Stegeman op de clubwebsite. "Het is lastig om daar een exact aantal weken op te plakken, maar we hopen dat hij zo snel mogelijk weer terug is."

Darri is niet de enige Heraclied die een hamstringblessure opgelopen heeft. Ook Zeki Erkilinc is geblesseerd aan deze spiergroep. In vergelijking met Darri is de scheur bij de beloftespeler wel wat groter, waardoor hij langer uit de roulatie zal liggen.

Heracles speelt komende zondag uit bij PSV, daarna komen VVV-Venlo en FC Groningen langs in het Polman Stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen