NAC en Twente onderuit in oefenduel, ADO en Sparta remiseren

5 oktober 2017, 15:59
Foto: © ProShots

NAC Breda heeft donderdagmiddag de oefenwedstrijd tegen Waasland-Beveren met 1-2 verloren. De Eredivisionist kwam alleraardigst voor de dag tegen de sensatie uit de Jupiler Pro League, maar ging uiteindelijk wel onderuit. De goal van Giovanni Korte was uiteindelijk niet genoeg voor de zege.

De treffer van de aanvaller viel na een fout achterin bij de Belgen. Korte kon na een klein uur één op één op de keeper af en faalde niet. In het eerste bedrijf kwamen beide ploegen niet tot scoren. Wel raakte Waasland-Beveren, waar NAC-trainer Stijn Vreven vorig jaar werd ontslagen, de lat uit een vrije trap.

Na de openingsgoal van NAC Breda zetten de gasten nog een keer aan en kwamen via Maximiliano Caufriez, hij ging in de fout bij de eerste treffer, op gelijke hoogte. Vijf minuten voor tijd kreeg Waasland-Beveren na een sliding van aanvaller Richelor Sprangers nog een strafschop. Tuur Dierckx faalde niet vanaf elf meter en schoot de Belgen naar de winst.

Sparta - ADO Den Haag

Het besloten oefenduel tussen Sparta Rotterdam en ADO Den Haag kreeg uiteindelijk geen winnaar. Loris Brogno opende na een goede vijftig minuten de score voor de thuisploeg, maar Erik Falkenburg zorgde ervoor dat beide ploegen na negentig minuten in evenwicht stonden.

FC TwenteSC Preußen Münster

De besloten wedstrijd tussen FC Twente en de ploeg uit de Duitse 3. Liga eindigde in een overwinning voor SC Preußen. Hoewel de formatie uit Enschede, met onder andere Oussama Assaidi en Cristian Cuevas in het team, de bovenliggende partij was, bezorgde Jeron Al-Hazaimeh de nummer twaalf uit de Derde Bundesliga toch de overwinning. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen