Everton heeft bijna beet: Allardyce wordt nieuwe coach

29 november 2017, 15:43   Bijgewerkt: 29 november 2017, 16:39

Sam Allardyce volgt Ronald Koeman op bij Everton. The Toffees melden woensdagmiddag dat Big Sam op de club kom om de laatste plooien glad te strijken. Het competitieduel van woensdagavond met West Ham United blijft de verantwoordelijkheid van David Unsworth, de assistent die de honneurs na het ontslag van Koeman waarneemt.

Verder details over de aanstelling van Allardyce volgen op een later moment. Koeman werd een maand geleden ontslagen als gevolg van de teleurstellende resultaten, ondanks de nodige investeringen. Onder Unsworth is het nog niet beter gaan lopen. De club uit Liverpool staat zeventiende, maar net boven de gevaarlijke plaatsen

Allardyce was in 2016 ultrakort bondscoach van Engeland. Na dubieuze uitspraken tegen undercoverjournalisten moest de 63-jarige coach het veld na één interland alweer ruimen. Vervolgens was hij kortstondig manager bij Crystal Palace. In het verdere verleden zwaaide Allardyce de scepter bij onder andere Newcastle United, West Ham United en Sunderland.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen