Mahi: "Ik ben blij dat ik mijn voeten heb laten spreken"

20 november 2017, 11:45

Mimoun Mahi is weer in de armen gesloten bij FC Groningen. De aanvaller scoorde tegen Vitesse de 3-2, en bereidde de 4-2 van Tom van Weert voor. Het was voor de noorderlingen de eerste overwinning sinds eind september. "Ik ben blij dat ik mijn voeten heb laten spreken."

Mahi kwam negatief in het nieuws door een disciplinaire schorsing. Hij zou zich erg kwalijk hebben uitgelaten richting collega-aanvaller Lars Veldwijk. Bovendien werd gezegd dat de spelersgroep van Groningen Mahi niet meer pruimde. Het incident is allemaal geen issue meer, aldus de Marokkaan.

"Ik denk dat je dat ook kon zien aan de manier waarop we de doelpunten tegen Vitesse hebben gevierd, met zijn allen", zegt Mahi in het Dagblad van het Noorden. "We hebben er een punt achter gezet en het achter ons gelaten. Ik wil er verder ook niets meer over kwijt. Ik wil niet meer denken aan de dingen die zijn geweest. Dat is verleden tijd. Ik wil naar de volgende wedstrijd kijken. Feyenoord. Die club zit ook in een moeilijke fase. Als we met dezelfde power als vandaag als team spelen tegen Feyenoord, hebben we een kans."

Groningen kon de overwinning erg goed gebruiken. De Trots van het Noorden zat inclusief de beker zes wedstrijden zonder overwinning. "We zaten in een erg moeilijke fase. Het is niet terecht dat allemaal af te wimpelen op de trainer, al is die natuurlijk eindverantwoordelijk. Maar als spelersgroep moet je ook je verantwoordelijkheid nemen. Ik denk dat we vandaag (zondag, red.) hebben laten zien dat we dat kunnen met deze terechte overwinning."

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen