Spoorboekje: speelronde JL, voorbereiding Oranjevrouwen

27 november 2017, 08:08

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 27 november.

Nieuws

- Voor de Oranjevrouwen staat maandag de laatste training voor het WK-kwalificatieduel met Ierland op het programma. Bondscoach Sarina Wiegman schuift daarna nog aan voor de persconferentie. Zowel Nederland als Ierland won de eerste twee duels in de kwalificatiereeks. De onderlinge ontmoeting wordt dinsdag afgewerkt in het Goffertstadion van NEC.

Special

-ErediVisie

Zoals elke week blikken we ook nu in onze rubriek ErediVisie terug op het afgelopen weekend in de hoogste Nederlandse afdeling. De hele traditionele top drie wist dit weekend te winnen, hoewel het soms met de nodige moeite ging. Genoeg om over na te praten in ieder geval!

Wedstrijden

Telstar-NEC (20.00 uur)

Jupiler League-koploper NEC Nijmegen deed vrijdag uitstekende zaken door Jong Ajax te verslaan en staat daardoor zeven punten los. In de vijftiende speelronde gaan de Nijmegenaren op bezoek bij de huidige nummer zes Telstar.

Jong Ajax-FC Dordrecht (20.00 uur)

Periodekampioen Jong Ajax is door de nederlaag bij NEC achterop geraakt in de strijd om de koppositie. De ploeg van Michael Reiziger moet in eigen huis dan ook zien te winnen van FC Dordrecht, de huidige nummer elf, om mee te blijven doen. 

Atalanta-Benevento (20.45 uur)

In de Serie A staat het treffen tussen Atalanta Bergamo en Benevento op het programma. Hans Hateboer en Marten de Roon ontvangen met hun ploeg de nummer laatst van Italië. Benevento heeft nog altijd geen enkel punt gepakt. Lukt dat tegen Atalanta wel of trekt de thuisploeg aan het langste eind?

Voetbal op tv

19.45 uur: Jupiler League schakelprogramma, FOX Sports 1, live-wedstrijden

19.50 uur: Telstar-NEC, FOX Sports 3, live verslag van de Jupiler League-wedstrijd

19.50 uur: Jong Ajax-FC Dordrecht, FOX Sports 5, live verslag van de Jupiler League wedstrijd

20.30 uur: Voetbal Inside, RTL7, voetbaltalkshow

22.00 uur: Natafelen, FOX Sports 1, voetbaltalkshow

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen