Verbeek stelt Hooiveld op: "Kunnen we goed gebruiken"

23 november 2017, 15:55
Verbeek stelt Hooiveld op:

Bij zijn debuut bij FC Twente verloor de ploeg hoopvol met 4-3 bij PSV, maar afgelopen zaterdag beleefde Gertjan Verbeek een minder positieve avond. In eigen huis werd er kansloos met 0-4 verloren van sc Heerenveen. Door die zeperd heeft de coach besloten om Jos Hooiveld vrijdag op te stellen tegen AZ.

De routinier moet de defensie in Alkmaar meer power geven. "Een speler als Jos kunnen we in deze wedstrijd goed gebruiken", gaf trainer Verbeek donderdag aan op zijn perspraatje in aanloop naar de competitiewedstrijd. "Op de trainingen merk je dat ook. Jos is een speler die sturing geeft. Medespelers op de plaats kan zetten en kan motiveren met zijn routine en ervaring."

Bij Twente keert vaste rechtsback Hidde ter Avest terug in de selectie. De verdediger kampte de afgelopen weken nog met liesproblemen. Danny Holla, Jelle van der Heyden en Haris Vuckic.

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen