Verbeek hoopt op aanwinsten en fileert handelswijze NAC

16 december 2017, 12:18   Bijgewerkt: 16 december 2017, 12:41

Gertjan Verbeek won midweeks voor het eerst als trainer van FC Twente, maar gemakkelijk ging het niet op bezoek bij NAC Breda (1-2). Bovendien raakte Luciano Slagveer zwaar geblesseerd, waardoor de optie van de coach beperkt zijn. Hij hoopt dat de clubleiding de selectie in de winterstop gaat versterken.

Met name voorin heeft Verbeek nu bijzonder weinig te kiezen. "Of ik al op de deur van de directie heb geklopt voor nieuwe spelers? Dat hoef ik niet te doen, want zij zitten er zelf ook met de neus bovenop. Zij zien ook wat er is gebeurd", vertelt de trainer aan TC Tubantia. "Eerlijk gezegd kunnen we in elke linie wel een versterking gebruiken, maar we zullen moeten kijken wat onze mogelijkheden zijn."

Verbeek is absoluut niet te spreken over hoe NAC Breda is omgesprongen met Slagveer. De buitenspeler van Twente raakte zwaar geblesseerd aan zijn schouder na een keiharde charge van Nigel Bertrams. "Van de trainer (Stijn Vreven, red.) verwacht ik niets, maar we hebben ook niks van de club vernomen. Luciano werd tijdens zijn aftocht bekogeld met ijsballen. Niemand die er wat aan deed. Ongehoord. Dit heeft niets met normen en waarden te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen